ACTIVITEITEN


INDIVIDUELE COACHING

Traject coaching
Loop je rond met burn-out klachten of zit je er middenin? Wil je van baan veranderen, maar je weet niet hoe je het aan kunt pakken? Weet je geen uitweg meer omdat je steeds vastloopt? Dan kan ik je helpen om weer in de groeimodus te komen. Ik begeleid individuele coaching trajecten. Gemiddeld duurt een traject 3 maanden. Dat bestaat uit een vrijblijvende ontdekkingssessie waarin je heel veel vragen aan me mag stellen en ik nieuwsgierig zal zijn wat jou reden is om bij mij te komen en waar je mee geholpen wilt worden. Besluiten we om met elkaar een traject aan te gaan dan volgen er nog 7 sessies. Een sessie duurt 2-3 uur. Sessies kunnen intensief zijn en hebben tijd nodig om in het systeem te integreren. Tijdens het traject ben ik er helemaal voor je en ook tussen de sessies in blijf ik met je mee lopen en ondersteun ik je daar waar nodig is. Na 3 maanden gaan we evalueren. Vaak is er een goede basis ontstaan waarmee je zelf de wereld weer in durft te gaan.


ERVARINGSACTIVITEITEN

Samen in een kudde paarden staan, mee bewegen en ervaren wat de dynamiek in die kudde doet. Je laten voelen hoe je onderdeel bent van hun systeem. Oefenen en ervaren hoe afstand en nabijheid gevoeld kan worden. 

 
Wandelen aan de hand met paarden
Van de paddock naar de natuur. Middels wandelen de verbinding met je paard aangaan. We beginnen rustig in de paddock met het kennismaken van de paarden. Vervolgens wandelen we rustig een paar rondjes warm rondom de piste om daarna een buitenwandeling met het paard in de omgeving te maken. 
Elke zondagmiddag in de oneven weken van 14.00-15.30 uur. € 30.- pp MUZIKALE ACTIVITEITEN


Paard en Muziek workshop
Workshop waarbij samen muziek maken centraal staat. De instrumenten waar veelal gebruik wordt gemaakt zijn de djembe, handpan en gitaar. Eigen inbreng qua akoestisch instrument is mogelijk. Daarnaast bevatten het menselijke lichaam en de natuur hun eigen muzikale inbreng waarmee ook gewerkt gaat worden. Daar waar de weersomstandigheden het toelaten zal er een moment zijn om in de nabijheid van de paarden te musiceren en te voelen waar de verbinding wordt gelegd. 
Elke zaterdagmiddag in de even weken van 14.00-15.30 uur € 30.- pp

(Voor alle activiteiten geldt dat er naast het paard gewerkt wordt)